top of page

POWER PLATE VERSNELT
JOUW TRAINING

 

Veel traditionele oefeningen kunnen op de Power Plate worden gedaan en de resultaten worden vergroot. Het is te danken aan onze gepatenteerde PrecisionWave ™

 

Technologie, die precies is ontworpen om de natuurlijke reflexieve reactie van het lichaam op trillingen te activeren. Het oppervlak trilt 25 tot 50 keer per seconde (25 Hz tot 50 Hz), wat resulteert in een natuurlijke respons die je spieren harder traint terwijl je dezelfde oefeningen doet.

Active Aging-55.jpg
Active Aging-48.jpg
Active Aging-68.jpg
MDD MARKETING SEAL- Solid.tif

U ZAL SNELLER HERSTELLEN

 

Oefening is stress en het lichaam heeft tijd nodig om te herbouwen om zich positief aan te passen aan training. Massage op een Power Plate stimuleert de lymfespoeling, verlicht de pijn, bevordert een sneller herstel van beschadigde spieren en pezen, verbetert de gewrichtsfunctie en helpt u sterker terug te keren - alles in slechts een paar minuten per dag.

 

En zelfs kunt u trainen met een Power Plate met minder kans op overbelasting dankzij de gepatenteerde multi-directionele vibratie. Bij regelmatig gebruik zult u merken dat u sneller voorbereid, beter presteert en sneller herstelt.

POWER PLATE KAN U HELPEN GEWICHT TE VERLIEZEN

 

Aanzienlijk gewichtsverlies wordt vaak gemeld door degenen die Power Plate regelmatig gebruiken in combinatie met een gezond, calorie-beperkt dieet. Een van de redenen hiervoor is een verhoogde lymfestroom.

 

Onderzoek toont ook aan dat Power Plate, als onderdeel van een actieve levensstijl, een aanzienlijke impact kan hebben op de vermindering van cellulitis en lichaamsvet. Dit kan optreden als gevolg van een toename van het metabolisme, zowel tijdens als na inspanning.

VERHOOG UW STERKTE EN FLEXIBILITEIT

 

De Power Plate trilt op en neer, van links naar rechts en van voor naar achter, waardoor het lichaam wordt gedestabiliseerd en de reflexieve werking van zacht weefsel wordt bevorderd. Onvrijwillige spieractiviteit bevordert snelle, reflexieve reacties in spiervezels en een toename van de bloedsomloop.

 

Dat betekent ontwikkeling in de balans van het hele lichaam, mobiliteit en stabiliteit, kracht en motorische controle (spiergeheugen), in een korter tijdsbestek dan met traditionele methoden.

bottom of page