STORIES

Dokter Mercola sprak vol lof over Power Plate en alle voordelen die daar mee gepaard gaan. In het onderstaande filmpje vindt u een goede uitleg van wat  "Whole Body Vibration" met u kan doen en waarvoor het allemaal goed voor je kan zijn.

Alvast een paar leuke quotes die in het verslag naar voren kwamen. Wilt u het volledige verslag doornemen, geef ons gerust een sein, dan sturen we het op. 

Dr Mercola parle de Power Plate et tous les avantages qui vont de pair avec elle.

Dans le film ci-dessous, vous pouvez trouver une...

De 2017 Masters Golf Tornooi is aan de gang in Augusta, Georgia, en voor de elite is het winnen va dit tornooi de ultieme prijs.

Hoe zit het met ons gewone stervelingen? Degenen die op zoek zijn om hun handicap te verminderen , het ontwikkelen van hun korte spel of gewoon willen dat de bal vliegt in een rechte lijn? Verbetering van de vele facetten van je golfspel kan veelal  ontmoedigend zijn zonder een ervaren coach. Hetzelfde geldt voor degenen die nog niet spelen, maar wel wensen te beginnen met deze uiterst technische...

I started PP sessions 5 years ago and had great results in particular for my tennis training,  which I am practicing 4 times a week.       

The muscles reinforcement it provides is essential for this activity and ensures fitness and resistance (noted by my tennis coach).   Since I intend to take up competition again, I will definitely need to make use of the PP at home, although I’ll continue sessions at the Be Perfect Center since their coaching is very efficient.

Een goede gezondheid is tijdloos, dus wees niet één van die mannen die het na z’n 40ste opgeeft.

Als je 40 wordt, zijn er een paar onbesproken zaken die je trainingsschema beïnvloeden. Je lichaam begint te protesteren als je dezelfde dingen wilt doen die je zo makkelijk kon bereiken toen je in de 20 was.

Het kost meer tijd om te herstellen en het voelt alsof je harder moet werken om de gewenste resultaten te behalen. Maar wat belangrijker is: je prioriteiten veranderen. Terwijl je vroeger vier keer per week naar de sportscho...

1. Parkeer op 10 minuten afstand van je werk

Of stap twee haltes eerder uit de bus. Het kost Jan Modaal ongeveer 10 minuten om een kilometer te lopen, dus loop stevig door en probeer het sneller te doen. Ondertussen je laptop dragen is nog beter, omdat elke gram extra die je draagt meer verbrande calorieën betekent; zorg er alleen wel voor dat je een comfortabele tas hebt!

Vergroot de afstand tot je werk tot ongeveer 15 minuten lopen om gewicht te verliezen en verander de wandeling naar je werk in joggen. Je hebt een goede r...

Hallo,


Via een kennis had ik vernomen dat er een methode bestond die een combinatie is tussen lenigheid,explosiviteit en kracht.
Daar ik nogal sceptisch was over deze combinatie heeft hij mij in contact gebracht met ro-an,die me dan uitgelegd heeft vanwaar deze manier van trainen kwam. Het is namelijk een combinatie van Power Plate met Kung-fu en Tai Chi waarbij ademhaling een heel belangrijke factor is.
Ik heb dit door een aantal tennissers laten proberen en na een aantal sessies zag je al een zeer goed resultaat.
Ik...

Power Plate BeNeLux beschikt over een aanbod aan tweedehandstoestellen voor de particuliere markt. Met deze gecertificeerde toestellen weet u zeker dat u een originele Power Plate aankoopt en ook geen enkel risico loopt op het gebied van de werking, gebruikte onderdelen en de na-service. We zijn afhankelijk natuurlijk van het aanbod op de dag zelf, maar in de regel is er voor elk budget een oplossing.

Wat kan u verwachten van de toestellen?

Geslaagd voor de MDD-evaluatie (werkingstest)volgens de vooropgestelde internationale...

Als ik denk aan een lijst van dingen die ik graag gebruikte om een trainingsdag mee te openen, dan kan ik een behoorlijk uitgebreide catalogus aan activiteiten, types muziek en sport geven, die allemaal kunnen worden gebruikt om de betrokkenheid enorm te verbeteren. Bovenaan mijn lijst stond natuurlijk eten (vooral een bepaald Amerikaans merk dubbel gevuld koekje…maar alleen als traktatie). Er zijn maar heel weinig dingen op deze wereld waar het menselijk lichaam in feite meer van geniet als eten, we kunnen gewoon niet zon...

Bij Vivolenté te Gent-Brugge staan resultaten en opvolging centraal.

Tanja is als Certified Power Plate Coach een voorbeeld voor veel coaches die werken met Power Plate. Bekijk bijgevoegde video en wordt net als Tanja ook Certified Power Plate Coach.  

“Een atleet dient verschillende bewegingsstrategieën te ontwikkelen aan de hand van het onbewust aanleren van spiergeheugen om vaardigheden te kunnen ontwikkelen en te kunnen functioneren in verschillende omgevingen.”

– Steve Powell, PHS Director of UK Training

De rijke geschiedenis rond de relatie tussen hooggewaardeerde sporten en vibratie over het hele lichaam (whole body vibration; WBV) heeft het onderzoek, de theorie en het leerproces omtrent Power Plate® gevormd in het voorbije decennium.

Het citaat hierboven van Steve...

Mijn grootmoeder gebruikte altijd dezelfde zin elke keer ik nukkig was, me misdroeg of met mijn hand in de koekjestrommel zat zonder toestemming; “Move it or lose it!” (“Scheer je weg of er zwaait wat!”) klinkt vandaag nog steeds in mijn oren. Deze woorden waren een waarschuwing die indien ze onopgemerkt bleven, snel werden opgevolgd door een laagvliegend voorwerp. Meestal een zachte pantoffel die echter opzettelijk hard werd geworpen. Wanneer ik professioneel gezondheids- en fitnessinstructeur werd zag ik meteen hoe deze...

Power Plate® werd in de beginperiode als hulpmiddel bij het fitnessen en bij het versterken van de gezondheid aanzien als een alternatieve oplossing voor degenen die gewicht wilden verliezen en spieren wilden kweken. Het deed de mensen die de fitnessruimte verafschuwden of machines met een vastgelegde beweging beu waren opnieuw hopen. Het publiek begon vibratietraining als een concurrent voor de traditionele manieren van krachttraining te aanzien. Power Plate moest het opnemen tegen de dumbbells, barbells en kettlebells.

Di...

Please reload