Tenniscoach Carl van Capellen over Power Plate en methode Ro-an

Hallo,


Via een kennis had ik vernomen dat er een methode bestond die een combinatie is tussen lenigheid,explosiviteit en kracht.
Daar ik nogal sceptisch was over deze combinatie heeft hij mij in contact gebracht met ro-an,die me dan uitgelegd heeft vanwaar deze manier van trainen kwam. Het is namelijk een combinatie van Power Plate met Kung-fu en Tai Chi waarbij ademhaling een heel belangrijke factor is.
Ik heb dit door een aantal tennissers laten proberen en na een aantal sessies zag je al een zeer goed resultaat.
Ik heb onze osteopaat van het centrum (wilrijk) dit laten bekijken en die vond het een schitterende manier om onze tennissers op die manier te laten trainen. Spijtig genoeg was er geen budget voor.
In september ga ik er nogmaals op aandringen om onze atleten volgens deze methode( Power Plate volgens de methode Ro-an) te laten trainen omdat ik overtuigd ben dat dit en ongelooflijke meerwaarde kan zijn.
Ik blijf alvast in contact met Ro-an omdat hij enorm professioneel en gedreven is. Iemand met een echte topsportmentaliteit.

 

Met vriendelijke groeten,

Carl Van Cappellenten 

 

Willen jullie meer weten over deze Combinatie van Power Plate met Kung-fu en Tai Chi?

Laat ons een sein via info@powerplatebenelux.com 

 

 

Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload