STORIES

1. Parkeer op 10 minuten afstand van je werk

Of stap twee haltes eerder uit de bus. Het kost Jan Modaal ongeveer 10 minuten om een kilometer te lopen, dus loop stevig door en probeer het sneller te doen. Ondertussen je laptop dragen is nog beter, omdat elke gram extra die je draagt meer verbrande calorieën betekent; zorg er alleen wel voor dat je een comfortabele tas hebt!

Vergroot de afstand tot je werk tot ongeveer 15 minuten lopen om gewicht te verliezen en verander de wandeling naar je werk in joggen. Je hebt een goede r...

Hallo,


Via een kennis had ik vernomen dat er een methode bestond die een combinatie is tussen lenigheid,explosiviteit en kracht.
Daar ik nogal sceptisch was over deze combinatie heeft hij mij in contact gebracht met ro-an,die me dan uitgelegd heeft vanwaar deze manier van trainen kwam. Het is namelijk een combinatie van Power Plate met Kung-fu en Tai Chi waarbij ademhaling een heel belangrijke factor is.
Ik heb dit door een aantal tennissers laten proberen en na een aantal sessies zag je al een zeer goed resultaat.
Ik...

Power Plate BeNeLux beschikt over een aanbod aan tweedehandstoestellen voor de particuliere markt. Met deze gecertificeerde toestellen weet u zeker dat u een originele Power Plate aankoopt en ook geen enkel risico loopt op het gebied van de werking, gebruikte onderdelen en de na-service. We zijn afhankelijk natuurlijk van het aanbod op de dag zelf, maar in de regel is er voor elk budget een oplossing.

Wat kan u verwachten van de toestellen?

Geslaagd voor de MDD-evaluatie (werkingstest)volgens de vooropgestelde internationale...

Als ik denk aan een lijst van dingen die ik graag gebruikte om een trainingsdag mee te openen, dan kan ik een behoorlijk uitgebreide catalogus aan activiteiten, types muziek en sport geven, die allemaal kunnen worden gebruikt om de betrokkenheid enorm te verbeteren. Bovenaan mijn lijst stond natuurlijk eten (vooral een bepaald Amerikaans merk dubbel gevuld koekje…maar alleen als traktatie). Er zijn maar heel weinig dingen op deze wereld waar het menselijk lichaam in feite meer van geniet als eten, we kunnen gewoon niet zon...

Please reload