STORIES

Bij Vivolenté te Gent-Brugge staan resultaten en opvolging centraal.

Tanja is als Certified Power Plate Coach een voorbeeld voor veel coaches die werken met Power Plate. Bekijk bijgevoegde video en wordt net als Tanja ook Certified Power Plate Coach.  

“Een atleet dient verschillende bewegingsstrategieën te ontwikkelen aan de hand van het onbewust aanleren van spiergeheugen om vaardigheden te kunnen ontwikkelen en te kunnen functioneren in verschillende omgevingen.”

– Steve Powell, PHS Director of UK Training

De rijke geschiedenis rond de relatie tussen hooggewaardeerde sporten en vibratie over het hele lichaam (whole body vibration; WBV) heeft het onderzoek, de theorie en het leerproces omtrent Power Plate® gevormd in het voorbije decennium.

Het citaat hierboven van Steve...

Mijn grootmoeder gebruikte altijd dezelfde zin elke keer ik nukkig was, me misdroeg of met mijn hand in de koekjestrommel zat zonder toestemming; “Move it or lose it!” (“Scheer je weg of er zwaait wat!”) klinkt vandaag nog steeds in mijn oren. Deze woorden waren een waarschuwing die indien ze onopgemerkt bleven, snel werden opgevolgd door een laagvliegend voorwerp. Meestal een zachte pantoffel die echter opzettelijk hard werd geworpen. Wanneer ik professioneel gezondheids- en fitnessinstructeur werd zag ik meteen hoe deze...

Power Plate® werd in de beginperiode als hulpmiddel bij het fitnessen en bij het versterken van de gezondheid aanzien als een alternatieve oplossing voor degenen die gewicht wilden verliezen en spieren wilden kweken. Het deed de mensen die de fitnessruimte verafschuwden of machines met een vastgelegde beweging beu waren opnieuw hopen. Het publiek begon vibratietraining als een concurrent voor de traditionele manieren van krachttraining te aanzien. Power Plate moest het opnemen tegen de dumbbells, barbells en kettlebells.

Di...

Please reload